Телефон +381 64 / 800 1898
Е-пошта spc.prodavnica@gmail.com
+381 64 / 800 1898 spc.prodavnica@gmail.com
 
Е-продавница
Почетна Е-продавница Његова Светост Патријарх Српски Господин Павле у посети Богом благословеној земљи Аустралији – Архимандрит Петар (Радуловић)

Његова Светост Патријарх Српски Господин Павле у посети Богом благословеној земљи Аустралији – Архимандрит Петар (Радуловић)

1.100,00 рсд

Његова Светост Патријарх Српски Господин Павле у посети Богом благословеној земљи Аустралији – Архимандрит Петар (Радуловић), 170 страница. Издаје: Издавачка установа Епархије Ваљевске, 2014. година

Нема на залихама

Шифра производа: knjiga-1902 Категорија:

Опис

Предговор Епископа г. Милутина

             Радујемо се веома што је ова споменица угледала светлост дана на десетогодишњицу посете Његове Светости блаженопочившег патријарха Павла Богом благословеној земљи Аустралији.

               Имајући у виду да је наша дужност да о Светима, када се упокоје, пишемо и говоримо све што о њима знамо, ми смо приступили овом важном задатку.

               Ево пред нама књиге, која има за циљ да се не заборави један важан догађај у историји наше Свете Српске Цркве. Она нам говори о великом миротворцу и светом човеку, свјатјешем Патријарху Павлу.

              Имали смо благослов Божји да га, као Епископ за Аустралију и Нови Зеланд, са народом Божијим дочекамо, да га многи по први пут виде, чују, додирну, разговарају 

Додатне информације

Тежина 618 г
Шифра производа

Димензије