Телефон +381 64 / 800 1898
Е-пошта spc.prodavnica@gmail.com
+381 64 / 800 1898 spc.prodavnica@gmail.com
 
Е-продавница
Почетна Е-продавница Живот Светог Саве – Епископ Николај

Живот Светог Саве – Епископ Николај

520,00 рсд

Живот Светог Саве – Епископ Николај, 183 страница. Издаје: Манастир Жича, 2008. година

Шифра производа: knjiga-1874 Категорија:

Опис

УВОД

              Веома давно живео је један млади принц. Био је необично мудар, богат и леп. Сва врата светске славе и уживања били су му отворена. Али, нешто у њему одвраћало га је од свих тих чари и привлачности света за којима су милиони осталих бића жудели. и једнога дана, тајно од својих родитеља, он завара траг дворској пратњи и побеже у једно пусто место где се настани као сиромашни странац. једина жеља му је била да своју душу осветли Божјом истином и вољом и да само Њему служи.

           Много година касније, овај кражевић, вођен Божјом руком, врати се из пустиње у своју земљу као принц цркве и духовни вођа своје нације за сва времена. Иако је био без деце, он је кроз векове постао отац милиона и милиона својих духовних синова и кћери.

            Ово се догодило пре више од седам и по векова, али духовна буктиња коју је он упалио у своме народу, још увек годи, а број његове духовне деце стално се умножава. Он је био пријатан, али неустрашив; необично леп, а врло скроман; веома активан, али сталожен; друштвен, а ипак усамљен. Умео је да живи отмено у обадва света, те су се многи на њега угледали 

Додатне информације

Тежина 216 г
Шифра производа

Димензије