Телефон +381 64 / 800 1898
Е-пошта spc.prodavnica@gmail.com
+381 64 / 800 1898 spc.prodavnica@gmail.com
 
Е-продавница
Почетна Е-продавница Бог и рокенрол – Арсеније Јовановић

Бог и рокенрол – Арсеније Јовановић

450,00 рсд

Бог и рокенрол – Арсеније Јовановић, 163 странице. Сећања и изводи из дневника једног монаха о његовом вољеном и најбољем пријатељу из младости, покојном сликару Душану Герзићу Гери и још понешто о Богу, души, Цркви, савременој уметности и данашњем времену. Издаје: Православац, Шабац

Шифра производа: knjiga-3087 Категорија:

Опис

ПРЕДГОВОР НОВОМ ИЗДАЊУ

              Прошло је шест година од појаве ове књиге у јавности. Као што је уобичајено у књижевном свету, за то време могле су се чути и похвале и осуде. Позитивне критике су долазиле, што се могло и очекивати, махом од људи који су наклоњени Цркви. Но, ту спадају и сви они који још увек сматрају да традиционални систем вредности, односно оно што показује непролазни квалитет, током целокупне људске историје, још увек има, и имаће заувек, суштински значај и превласт над свим оним што брзо ниче и још брже вене.

               Међутим, будући да је то и потребно и добро, чула су се и другачија мишљења, негативне критике, па и осуде. Пошто је мени, као аутору, свакако важно да знам одлаке долазе похвале, а можда још више и осуде, за протекло време у разговору са многима закључио сам следеће: 

Додатне информације

Тежина 219 г
Шифра производа

Димензије