Телефон +381 64 / 800 1898
Е-пошта spc.prodavnica@gmail.com
+381 64 / 800 1898 spc.prodavnica@gmail.com
 
Е-продавница
Почетна Е-продавница Праскозорје новог миленијума – Јасмина Ракић-Кујачић

Праскозорје новог миленијума – Јасмина Ракић-Кујачић

270,00 рсд

Праскозорје новог миленијума – Јасмина Ракић-Кујачић, 187 страница. Издаје: “Хришћански културни центар”, Београд 2007. година

Шифра производа: knjiga-2100 Категорија:

Опис

Предговор

           Пред нама је збирка објављених текстова Јасмине Кујачић, махом разговора са познатим лицима из црквеног живота: свештеницима, црквени службеници, верници…

            Текстови су овде сабрани са поруком; а онако, расути по разним листовима и њиховим бројевима, а настајали разним поводима – расути и као да немају заједничке поруке. А она је потребна.

             Тематика ових разговора и запажања је религиозна, и креће се углавном у два правца: продубљивање сазнања и богаћење искуства религијског – с једне стране, а с друге стране: ширење хоризонта сазнања и информација о религијском. Као такав, овај рукопис, односно његова тематика, у изгледу књиге дјеловаће цјеловито, садржајно и – што је овдје од посебног интереса или значаја – мисионарски, и то двосмјерно: унутрашње и спољашње. Практично, вјерник ће још дубље засновати и боље утврдити своју вјеру и увјерење, а полувјерник, индиферентни и можда неки антивјерник биће заинтересовани питањима која га додирују, а то су она с периферије. За једног и другога читаоца врло је прихватљив тон ових разговора јер не намеће него више нуди и предлаже садржаје и отвара хоризонте даљег интересовања.

              С горњих разлога – додајући још и литерарни тон и облик – препоручујем овај рукопис да се у серији ваших издања појави као књига.

Протојереј-саврофор проф. др Димитрије М. Калезић

Додатне информације

Тежина 251 г
Шифра производа

Димензије