Телефон +381 64 / 800 1898
Е-пошта spc.prodavnica@gmail.com
+381 64 / 800 1898 spc.prodavnica@gmail.com
 
Е-продавница
Почетна Е-продавница Бог, душа и вечни живот – Протојереј-ставрофор Живан М. Маринковић

Бог, душа и вечни живот – Протојереј-ставрофор Живан М. Маринковић

280,00 рсд

Бог, душа и вечни живот – Протојереј-ставрофор Живан М. Маринковић, 158 страница. Издаје: „Издавачки фонд“ Архиепископије београдско-карловачке, Београд 2007. година.

Шифра производа: knjiga-1419 Категорија:

Опис

           У једном друштву образованих особа повео се разговор о вери у Бога. Један од присутних, факултетски образован, узвикнуо је: “Кад бих био убеђен да заиста постоји Бог, да је човекова душа бесмртна и да постоји загробни живот – ја бих сасвим друкчије уредио и проводио живот!”

            То ми је дало повода да у наредним страницама изнесем шта о овим питањима говори у првом реду Божје откровење, затим учења и искуство Цркве и, напослетку, мишљење неких највећих научника, у циљу подстицања на размишљање и одлучивање. Постојање Бога, загробног живота не доказује се математичким путем, јер се ради о духовним истинама, недосежним нашим телесним чулимаДо вере у ове истине долази се личним доживљајима, затим пажљивим посматрањима и проучавањем себе, света око себе и збивањима у животу своме и других, која су, често, изражавање невидљивих, духовних сила. Тако се од видљивог долази до невидљивог, од видљиве последице до невидљивог узрока 

Додатне информације

Тежина 151 г
Шифра производа

Димензије